Annorlunda "gridteknik"

Till mitt designuppdrag för http://www.scraproom.se/ har jag gjort två kort i s.k. "gridteknik", lite annorlunda mot den vi kanske är vana vid.

Jag fick tips om det på http://www.splitcoaststampers.com/resources/tutorials/grid_technique/

Jag har använt bigarbladet i min Cutterpede när jag gjort "griden"




Till det första kortet har jag "duttat" bakgrunden med Fluid Chalk Burnt Sienna och Amber Clay.
Blomman som kommer från ett Clear Stamp Set från BG har jag sen stämplat med Fluid Chalk Dark brown.
Texten är från Quickutz nya alfabete Chopsticks.
Enda dekorationen är tre bruna brads.



Till det andra kortet har jag använt ett mönstrat papper från 7gypsies.
Ljusblå cardstock som jag även använt som bakgrund efter att jag embossat det i min Cuttlebug.
Har även använt samma ljusblå cardstock till "griden".
Där har jag duttat bakgrunden med Fluid Chalk Prussian Blue.
Blomstämpeln kommer från Hero Arts, den har jag stämplat med Fluid Chalks Dark Moss och French Blue.
Tyckte inte att det behövdes några dekorationer på detta kortet.

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Fina kort!

2008-06-14 @ 07:44:21
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Chruss

Snyggt tjejjen!

2008-06-14 @ 14:57:45
URL: http://chruss.blogg.se/
Postat av: Ingrid - Inola

Nu har jag sett den här speciella gridtekniken på flera håll - tycker att det blir så fantastiskt snyggt, så jag måste testa. Visst är Cuttlebugen en skojig och användbar leksak! Hoppas du har en bra sommar!

2008-06-17 @ 14:35:45
URL: http://inola.blogg.se/
Postat av: Biggan

Ursnyggt! Det behövs verkligen inget mer! Ljuvligt!

2008-06-17 @ 23:23:50
URL: http://www.bigganed.blogspot.com
Postat av: Gunvor

Underbart vackra kort Eva!

Kram, Gunvor

2008-06-20 @ 07:13:49
URL: http://gunvors.blogg.se/
Postat av: Ingela

Hejhej!



Vilka fina kort du gjort och vilket fint alfabete du har! :-)



Önskar dig en riktigt härlig midsommar!



Kram Ingela

2008-06-20 @ 13:51:59
URL: http://scrappeliscrap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0