Fler studentkort

I mitt Designuppdrag för Scraproom har jag gjort yttrligare några Studentkort.



Först detta kort med ett härligt somrigt och glatt papper från Doodlebug.
Även jordgubbsbraden i hörnan kommer från Doodlebug.

Stämplarna kommer från Stämpelboden.

Färglagt med Promarker.



Här har jag gjort ett kort "med rygg". Har vikt cirka två cm av ryggen på kortet och klistrat ihop det inuti.
På så sätt blir det en vikt kant/rygg på kortet. Kanske lite svårt att se här.
På kanten stämplade jag små knappar med en liten stämpel från MM.
Övriga stämplar från Stämpelboden.

Målat med Promarker.

Mönstrat papper från Basic Grey.



Här har jag gjort ett mer långsmalt kort i storlek 15x8 cm.

Stämpeln kommer från Stämpelboden.
Målad med Promarker.

Bakgrundspapper från BG.

Tiny Alphabet bokstavsstickers i färgen milk chocolate.

Blommor från You do med brads från MM.




Och slutligen ett kort med en stämpel med en pensé även den från Stämpelboden.
Har målat med Promarker.

Delat motiven i fyra respektive två delar och fäst dessa på cardstocken.

Mönstrat papper från Basic Grey.

Blått band.

Nu är väl snart alla Studentfestligheter över för denna gång.
Synd för det är en härlig tid.

Här i Malmö har det regnat utan något som helst uppehåll i snart 1,5 dygn så i går var det synd om studenterna och andra som hade avslutningar.

Citatet  "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" är väl kanske inte riktigt gångbart för Studentavslutningar :-).

Kommentarer
Postat av: Cicci

Vilka fina kort!

En riktig partybrud. Snyggt!

Kramiz

2009-06-13 @ 12:56:18
URL: http://ciicciiha.blogg.se/
Postat av: Biggan

Underbara studentkort! Även de i förra inlägget...Lite regn kanske är bra så de kyls ned lite...;)



Kram

2009-06-13 @ 19:51:10
URL: http://www.bigganed.blogspot.com
Postat av: Ritva

Vilka fina kort!

Du är en riktig pärla:))

Kram Ritva

2009-06-14 @ 12:08:33
URL: http://ritva-handgjordakort.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0